Keeper Björn Haggerty verlaat OFC al snel voor FC Oss

Derde divisionist OFC is doelman Björn Haggerty nog voor de start van de competitie kwijtgeraakt. De 18-jarige sluitpost, die in juni overkwam van FC Dordrecht, besloot vorige week om voor een nieuwe kans in het betaald voetbal te gaan bij Jupiler League-club FC Oss.

Haggerty deed gewoon mee in de voorbereiding bij OFC en leek samen met Danny Been en Atam Koruglu te gaan vechten voor een plek onder de lat. “Twee weken geleden kreeg ik via mijn zaakwaarnemer te horen dat FC Oss interesse in mij had. Het is altijd mijn ambitie geweest om betaald voetbal te spelen dus ik hoefde niet lang na te denken. Ik heb gelijk OFC op de hoogte gebracht en een week later was alles rond.”

Afgelopen vrijdag werd zijn overstap beklonken. Het avontuur van de jonge doelman was zo van korte duur in Oostzaan. “De trainer (Imdat Ilguy red.) reageerde positief. Hij gunde mij deze kans. Ik heb het goed naar mijn zin gehad bij OFC. De relatie tussen mij en mijn collega keepers was ook prima. Deze kans wilde ik echter niet laten lopen.”

Haggerty speelde het afgelopen seizoen bij FC Dordrecht, maar een debuut in de Jupiler League bleef uit.”Ik wil me in het komende jaar zoveel mogelijk ontwikkelen. Over één of twee jaar hoop ik eerste keeper zijn.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC