Kees Oostermeijer en WV-HEDW verlengen samenwerking

Zaterdag tweedeklasser WV-HEDW en trainer Kees Oostermeijer hebben besloten hun samenwerking met nog minimaal een jaar te verlengen. Beide partijen zijn zeer te spreken over de samenwerking. Gisteravond (donderdag) werd de spelergroep op de hoogte gebracht van het nieuws. Oostermeijer is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de club uit Amsterdam-Oost.

Oostermeijer: “We waren er snel uit. Ik heb het prima naar mijn zin en heb dus ook geen moment getwijfeld over mijn toekomst bij deze club. Ik wist waar ik aan begon twee jaar geleden. We kozen toen al voor de lange termijn. Zo ver dat je natuurlijk kan overzien als trainer. Op voetbalgebied ben ik heel tevreden. We kunnen steeds meer een stempel op ons spel drukken. Er zit nog rek in deze groep. We zijn duidelijk nog niet klaar. We moeten namelijk nara een hoger niveau.”

In zijn eerste seizoen bij WV-HEDW kon Oostermeijer zijn club niet behouden voor de eerste klasse. Via de nacompetitie degradeerde de club na één jaar uit de eerste klasse. Dit seizoen moet dat verloren terrein worden goedgemaakt. Na een aarzelende start bedraagt de achterstand op koploper HBOK acht punten. Oostermeijer: “Als je realistisch bent, is acht punten te veel om in te halen. Wij moeten de nacompetitie zien te halen. Dat is een realistisch doel. Al blijft het natuurlijk wel voetbal en zit er misschien nog iets meer in. Onze uiteindelijk doelstelling is natuurlijk promotie naar de eerste klasse.”

Voorzitter Ronald Nijsen: “Tijdens ons trainingskamp in het Spaanse Malaga wilden we het eigenlijk al naar buiten brengen, maar we hebben pas afgelopen maandag de tijd gevonden om met elkaar om de tafel te zitten. Gisteren (donderdag) voor de training hebben we de spelers op de hoogte gesteld van het feit dat Kees nog een jaar blijft. Wij zijn erg tevreden met zijn inbreng en zien dan ook geen reden om zijn overeenkomst met ons niet te verlengen. We gaan graag door met elkaar.”

Voor WV-HEDW start 2017 morgen (zaterdag) met een bekerwedstrijd tegen FC Aalsmeer. Dit is onze wedstrijd van de week. Maandag (om 12:00 uur) kunt een samenvatting zien van dit duel. Klik hier voor het complete bekerprogramma.

Foto’s Jan Vonk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!