Kenneth Perez deelt Fortius harde klap uit

Nadat Fortius zich vorige week overtuigend plaatste voor de finale van de nacompetitie, door 5-0 te winnen van Weesp, ging de ploeg van Carlos Alarcon Vidal vandaag zelf hard onderuit tegen BVV ’31. Het werd 1-5, waardoor volgende week een wonder nodig zal zijn om alsnog te promoveren.

Het was vandaag eenrichtingsverkeer op Sportpark middenmeer. BVV ’31 ging volgas en met rust stond het al 3-0. “We hebben vandaag duidelijk terecht verloren.” Aldus een teleurgestelde Vidal. “We misten vandaag een aantal belangrijke spelers. En ook volgende week missen we weer een paar. Dat gaat dus nog een flinke opgave worden.”

image kopie 3

Bij BVV ’31 speelde oud-prof Kenneth Perez op het middenveld, waar hij de hele wedstrijd over heerste. Nadat de 4-0 erin lag beloonde Perez zijn optreden dan ook met een spreekwoordelijke kers op de taart door een vrije trap prachtig in de kruising te draaien.

Fortius gaf de hoop nog niet op en ging op zoek naar een treffer om volgende week op voort te bouwen. Slechts een kans vloog erin, “dat hadden er misschien nog een paar kunnen zijn. Dan had je volgende week wellicht nog een reële kans gehad. Maar BVV ’31 was vandaag duidelijk het betere team, alle eer naar hen.

Carlos Alarcon

1-5 werd het dus uiteindelijk. Wil Fortius volgende week nog een kans maken dan moet er dus iets heel bijzonders gebeuren. Niet minder dan vier goals zijn er nodig om alsnog promotie te behalen.

Verslag Daan de Graaf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)