Home / Algemeen / Kinderattracties tijdens Kampioenschap

Kinderattracties tijdens Kampioenschap

Het Kampioenschap van Amsterdam is niet alleen maar voetbal. Natuurlijk zullen de 44 wedstrijden de hoofdmoot vormen van Het Kampioenschap van Amsterdam. Maar de STA en Het Amsterdamsche Voetbal willen er tevens voor zorgen dat het een gezellig samenzijn is zo vlak voor aanvang van de competitie.

“Vriendschap en Verbroedering” zijn de toverwoorden als het aan de organisatie ligt.  Daarom dat er op het plein bij het podium een groot terras is ingericht. Hier kan iedereen lekker vooruitblikken op het nieuwe seizoen.

Voetbalveld Tobias

Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven. Zo zal vanaf 14:30 de bekende clown Hoky Poky aanwezig zijn om veel kinderen aan het lachen te krijgen. En natuurlijk maakt hij de mooiste ballonnen.

Together Sportevents heeft er voor gezorgd dat er het hele weekend een mooi opblaasbaar voetbalveld ligt en dat er punten gescoorde kunnen worden op het doel met  ‘gaten’. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang tot het complex.

Doel Tobias

Zaterdagavond (van 19:00 tot 23:00 uur) zal La Bastille een feestavond verzorgen met diverse artiesten.

Dus ook naast het voetbal is er voldoende te beleven op het Kampioenschap van Amsterdam. De eerste wedstrijden starten zaterdag om 13:00 uur en zondag om 12:00 uur.