Home / Algemeen / Klijnzoon verlengt contract bij Fortius

Klijnzoon verlengt contract bij Fortius

Trainer Michel Klijnzoon heeft zijn contract bij Fortius verlengd. De oefenmeester volgde dit seizoen Pieter van Netten op bij de club uit Amsterdam-Oost en zal ook volgend seizoen aan het roer staan bij de club. “Ik ben erg blij met de verlenging. We werken hier op een goede manier met elkaar samen en ik voel me echt op mijn plek bij de club.”

Klijnzoon zwaaide hiervoor drie seizoenen lang de sceptor bij AS80 en was daarvoor ook al drie jaar actief bij Fortius. “Toen Fortius me vroeg of ik wilde terug komen heb ik geen moment getwijfeld. Fortius is een multicultureleclub met een trouwe aanhang. Er lopen hier veel talentvolle jongens rond en naast dat we hier iedere training en wedstrijd keihard werken hebben we ook veel plezier met elkaar.”

Fortius bezet momenteel de vierde plek in de vierde klasse F maar doet nog volop mee in de strijd om het kampioenschap. “We hebben bij Fortius een reëel doel gesteld met elkaar en dat is promoveren. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we een stabiele derdeklasser worden en het materiaal daarvoor loopt hier zeker rond.”

“We hebben een ploeg die in veel verschillende systemen kan spelen en altijd vooruit wilt voetballen. Veel teams zakken wat verder terug maar wij spelen een stuk avontuurlijker”, aldus Klijnzoon.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto’s: Mario Wormhoudt

Send this to a friend