Knooppunt in finale zaalvoetbal tegen Hovocubo

Het Amsterdamse Knooppunt heeft zich vrijdagavond op eenvoudige wijze geplaatst voor de finale van de beker. In Den Haag werd het plaatselijke ZVV Den Haag met 2-15 verslagen. Bij rust stond de ploeg van Carmelo Nieddu al met 1-6 voor.

Voor rust wisten Jamal el Ghannouti (2x), Tevfik Ceyar, Adil Zouthane, Sofian El Adel, te scoren. Het zesde doelpunt was een eigen treffer van Den Haag. Na rust zorgde El Adel (2x) Ismail Hamdoui (2x), El Ghannouti voor een 11-2 voorsprong en daar zorgde doelman Ennes van Maasbommel zelfs voor de 2-12. Daarna bepaalden El Ghannouti en Adil Zothane (2x) de eindstand op 2-15.

In de finale, op vrijdag 25 maart in de Sporthallen Zuid, is Hovocubo de tegenstander. De ploeg uit Hoorn won in Vlissingen afgetekend van Groene Ster. Het werd 0-7.