Home / slideshow / KNVB blokkeert tijdelijk functies in Sportlink Club en Voetbal.nl
veld

KNVB blokkeert tijdelijk functies in Sportlink Club en Voetbal.nl

De KNVB hoopt medio januari verder te gaan met de amateurcompetities, maar zeker is dat door de huidige besmettingscijfers nog niet. Aangezien de bond zich voorbereidt op verschillende scenario’s, ontbreken in Sportlink Club en Voetbal.nl tijdelijk de uitslagen en het wedstrijdprogramma.

Het amateurvoetbal ging in september van start, maar na enkele competitieduels was het half oktober alweer afgelopen met de wedstrijden. De Nederlandse voetbalbond houdt sindsdien rekening met verschillende mogelijkheden. Half december hakt het definitief de knoop door wanneer minister-president Mark Rutte en Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge een persconferentie geven. Tot aan dat persmoment wil de KNVB de wedstrijdplanning alvast opnieuw in kaart brengen.

De bond wil echter voorkomen dat clubs nu al verschillende verplaatsingen in de duels zien plaatsvinden, terwijl deze nog helemaal niet definitief zijn. Daarom besloot het tot een tijdelijke blokkering van de uitslagen en het wedstrijdprogramma over te gaan. “Zodra duidelijk is wanneer de competities weer worden hervat wordt de actuele wedstrijdplanning weer zo spoedig mogelijk zichtbaar”, laat de KNVB weten. Overigens zijn de competitie-indeling en stand in deze periode wél zichtbaar.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)