KNVB klaar voor overschrijvingen

Tot en met vrijdag 15 juni 23:59 uur kunnen spelers nog overstappen naar een andere club. Zoals ieder jaar is het weer een komen en gaan van spelers. Voor de KNVB zijn het drukke tijden want  het district West 1 wil het liefst alles voor 1 juli verwerkt hebben.

Zelfs vijf minuten voor tijd komen clubs nog het districtskantoor op Sportpark Riekerhaven aan de Overschiestraat binnen rennen om hun laatste overschrijvingen in te leveren. Veel medewerkers van de KNVB zijn die avond op het kantoor te vinden om alles in goede banen te leiden. De medewerkers zijn er helmaal klaar voor.

Het is de bedoeling dat de binnengekomen overschrijvingen voor 1 juli zullen worden verwerkt zodat alle verenigingen voor 1 augustus hun nieuwe spelerspas in huis hebben. Overschrijvingen die later worden ingediend (dus na 15 juni!) zullen worden beoordeeld of er dispensatie voor kan worden verleend. De zogenoemde dispensatiecriteria. In dat geval kan het zo zijn dat de spelerspas niet voor 1 augustus in hebt bezit is van de nieuwe club omdat deze pas als laatste zullen worden verwerkt.

Spelers hebben dus nog twee weken de tijd om hun overschrijving naar een andere vereniging te regelen. Het Amsterdamsche Voetbal zal vanaf maandag 18 juni dagelijks per klasse een overzicht geven van de selectie teams en al hun wijzigingen.

Foto website KNVB: De medewerkers van het district West 1 zijn er klaar voor!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)