Home / Algemeen / KNVB plant finale Ajax – SteDoCo bij Sportlust 46 op gras

KNVB plant finale Ajax – SteDoCo bij Sportlust 46 op gras

Ajax en SteDoCo zullen zaterdag op het veld van Sportlust ’46 in Woerden gaan strijden voor een plek in de Topklasse. Beide ploegen kwamen er samen niet uit, waardoor de KNVB voor uitsluitsel moest zorgen. De KNVB besloot de finale te plannen op het grasveld van Sportlust ’46.

Ajax had liever op kunstgras gespeeld, maar met deze locatie kan trainer Bart Logchies leven. “Het is zoals het is. De KNVB heeft besloten, dus we moeten er spelen. Het is prettig dat het nu bekend is, dan kunnen we ons erop voorbereiden. En SteDoCo zal blij zijn, dit is wat zij wilden. Kunstgras was meer in ons voordeel geweest, maar ook op gras kunnen wij goed voetballen.”

Het gras van Sportlust ’46 is bekend terrein voor Ajax. Eerder dit seizoen werd op 22 februari met 2-3 gewonnen van de club uit Woerden in de Hoofdklasse A. De finale tegen SteDoCo begint zaterdag om 14.30.

Ook in de toekomst dit soort artikelen blijven lezen? We kunnen niet zonder jouw steun. Voor maar €0,85 per week word je Vriend van Het Amsterdamsche Voetbal en ontvang je onze seizoensgids.


Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend