KNVB verschuift nacompetitie

De KNVB district West 1 heeft de speeldata voor de nacompetitie veranderd. De wedstrijden om promotie dan wel degradatie zouden starten op donderdag 17 mei (Hemelvaart). De KNVB acht het niet noodzakelijk om dan al te beginnen met de nacompetitie.

De afdeling wedstrijdzaken van de KNVB laat weten: “In eerste instantie stond de eerste wedstrijd van de nacompetitie inderdaad vastgesteld op Hemelvaart maar we zien daar vanaf omdat we voldoende dagen over hebben om te kunnen spelen. Op deze manier geven we de clubs wat meer tijd om alles te organiseren. Hemelvaart stond vanaf het begin van het seizoen in de agenda als optie net zo als de andere speeldagen. Verschuiven is het dus niet maar we maken gewoon geen gebruik van die datum.”

De eerste wedstrijd zal nu gespeeld worden op zaterdag 19 of zondag 20 mei. De return van die wedstrijd is op zaterdag 26 mei. Maandag 28 mei (Pinksteren) zal er gestart worden met de tweede en laatste knock-out ronde. De return van dat duel vindt plaats op zaterdag 2 juni of zondag 3 juni.

Het weekend van 9 en 10 juni is ook nog gereserveerd voor eventuele beslissingswedstrijden.
U kunt onder de knop ‘nacompetitie’ alle veranderingen lezen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)