Home / Algemeen / KNVB West 1 gaat in 2014 voor de drie V’s

KNVB West 1 gaat in 2014 voor de drie V’s

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de KNVB district West 1 wenste voorzitter Jaap Verkroost de ruim honderd aanwezigen bij Only Friends uiteraard een gelukkig Nieuwjaar. Zijn toespraak ging vooral over de drie V’s: Vertrouwen, Verbinden en Vakmanschap.

“Vertrouwen heb je nodig” sprak Jaap Verkroost, de voorzitter van het district West 1. “ En dan vooral in nieuwe dingen, in  nieuwe uitdagingen. Sta er voor open en heb er vertrouwen in als er iemand binnen je vereniging, of van buiten, met een nieuw idee komt. Heb vertrouwen in elkaar.”

publiek

Zijn tweede V staat voor Verbinden. Verkroost: “ Je staat als vereniging midden in de samenleving. Je staat er niet alleen voor. Zoek samenwerking met elkaar. Dat kan op zoveel manieren. Binnen je eigen club maar ook met andere verenigingen.”

Verkroost: “De derde V staat voor Vakmanschap. Onder de 1,2 miljoen leden van de KNVB zit zoveel kwaliteit. Om te beginnen bij de spelers en de trainers. Wekelijks proberen die de kwaliteit te verbeteren. Door samen te werken wordt het Vakmanschap alleen maar beter. En dan geldt natuurlijk ook voor de bestuurders. De KNVB is er voor u. Voor u als vereniging en wij zullen er alles aan doen om u in 2014 te helpen en te ondersteunen waar we kunnen. Ook dit jaar bieden we dus weer veel cursussen en workshops aan om uw vakmanschap te vergroten.”

Van Laarhoven

Verkroost sloot zijn toespraak af door een Albert van Laarhoven in het zonnetje te zetten. Van Laarhoven stond deze avond symbool voor alle vrijwilligers.  Sinds 1975 is Van Laarhoven actief in diverse functies binnen de tuchtcommissie. Hij werd Verkroost benoemd tot lid van verdienste van de KNVB.