Home / Algemeen / Koedood legt per direct zijn functie neer bij Martinus

Koedood legt per direct zijn functie neer bij Martinus

Afgelopen dinsdag heeft hoofdtrainer Kees Koedood zijn functie teruggegeven aan het bestuur. Koedood zag geen mogelijkheden meer om de spelersgroep van de zondag derdeklasser te motiveren.  Jannis van de Lijcke is met onmiddellijke ingang aangesteld als ad interim hoofdtrainer van de club uit Amstelveen.

Donderdagavond is Van der Lijcke aan de spelers en begeleiding gepresenteerd en vanaf aanstaande zondag coacht hij bij de thuiswedstrijd van de derde klasser tegen VVA/Spartaan zijn eerste wedstrijd vanaf de bank. Sporting Martinus staat momenteel op de laatste plaats in de zondag derde klasse C.

Jannis van der Lijcke zit zondag tegen VVA/Spartaan op de bank v
Jannis van der Lijcke zit zondag tegen VVA/Spartaan op de bank

Van der Lijcke is geen onbekende voor Martinus. Momenteel is hij trainer van de A1-junioren, de D1-pupillen en de vrouwen1 zaterdag bij de club op sportpark Overburg. Ook was hij jarenlang hoofdtrainer van Sporting Martinus en trad hij meerdere malen op als interim-coach. Voor Van der Lijcke zal het nog een hele opgave worden om de club te behouden voor de derde klasse. Klik hier voor de stand in de derde klasse C.

Van der Lijcke zal de scepter zwaaien tot het eind van het seizoen, zeven competitiewedstrijden en een eventuele nacompetitie. Vanaf komend seizoen is Ron Gerlof de hoofdverantwoordelijke bij de club uit Amstelveen.