Home / Algemeen / Claudia van den Heiligenberg brengt spanning terug in BvCM topscorer

Claudia van den Heiligenberg brengt spanning terug in BvCM topscorer

Afgelopen weekend zijn er vanwege Koningsdag alleen op zondag wedstrijden gespeeld. Dit heeft er voor geleid dat er weinig verschuivingen zijn geweest bij zowel de mannen als de vrouwen. Bij beide topscorer lijsten is de top drie niet gewijzigd. De achtervolgers zijn op deze manier wel dichterbij gekomen, waardoor de spanning met name bij de vrouwen weer toeneemt.

Chelton Linger wist dit weekend in de met 0-6 gewonnen wedstrijd tegen Pancratius niet tot een scoren te komen. Dennis Kaars en Joey Noordenbos hebben dit weekend beide niet gespeeld vanwege Koningsdag. Patrick Lokken is door het uitblijven van doelpunten in de top drie weer een stapje dichterbij gekomen. Lokken is bij deze stand nog twee doelpunten verwijderd van een plek in de top drie.

Lokken komt weer in de buurt van de top drie.
Lokken komt weer in de buurt van de top drie.

Klik hier voor de top 50 bij de mannen.

Bij de vrouwen zijn ook niet alle clubs in actie gekomen dit weekend. De top drie is daarom ook niet tot scoren gekomen en is ook niet veranderd. Claudia van den Heiligenberg is heeft dit weekend twee keer weten te scoren. Door deze twee doelpunten staat ze nog maar 0,6 punten achter op de nummer drie Mariam Ahaddouche. Ook heeft Ajax nog een groot aantal wedstrijden minder gespeeld. De spanning bij de vrouwen topscores is daarom weer sterkt toegenomen.

Klik hier voor de top 50 bij de vrouwen.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)