Andre Teuling Dennis Darnley Jermaine Fitz-James De Dijk zondag
Dennis Darnley keert terug bij De Dijk

Koploper Flevo Boys te sterk voor De Dijk

De Dijk heeft zaterdagmiddag geen potten weten te breken tegen koploper Flevo Boys. In Emmeloord werd het 4-0 voor de thuisploeg.

Al vroeg in de wedstrijd dacht de thuisploeg op voorsprong te komen, maar de goal werd afgekeurd vanwege hands. De Amsterdammers wisten verder het eerste half uur nog goed stand te houden, maar toen de 1-0 er eenmaal in lag ging het hard. Rond de dertigste minuut maakte Yander Zandbergen de eerste treffer, waarna aanvoerder Aron Nijboer even later de 2-0 maakte. Het zat niet mee voor De Dijk, want het zag doelman Blairi Schermer geblesseerd uitvallen. Even later lag oogde 3-0 in het net, toen Dennis Darnley de bal achter zijn eigen doelman werkte.

Na rust deed Flevo Boys het was rustiger aan. Halverwege de tweede helft maakte het nog wel een goal, Timon Rorije zette de eindstand op het bord. Ook De Dijk kreeg nog wat kansjes, maar wist niet tot scoren te komen. Daardoor blijft De Dijk met nul punten de hekkensluiter. Komende week wacht de Amsterdamse derby tegen Swift, dat dit weekend niet in actie kwam.