Kurbegovic kiest voor IJsselmeervogels

Selmo Kurbegovic verruilt Chabab voor zaterdag topklasser IJsselmeervogels. De 28 jarige aanvaller, die halverwege het seizoen naar Chabab kwam, ga de Amsterdammers na een paar maanden dus al weer verlaten. Kurbegovic tekende in Spakenburg voor een seizoen.

De in Servie geboren Kubegovic baarde dit seizoen opzien bij Chabab daar zijn doelpunten en individuele acties. Zijn inbreng zorgde er mede voor dat Chabab behouden blijft voor de Topklasse..

IJsselmeervogels is de volgende club in een lange rij. Alleen dit seizoen stond Kurbegovic al bij diverse clubs onder contract. Hij begon het seizoen op papier bij Lisse maar uiteindelijk kwam hij uit voor FK Buducnost in Montenegro. Met die club speelde hij in de voorronde van de Champions League tegen het Poolse Slask Wroclaw.

Omdat FK Budnucost achter bleef met haar betalingen stapte de aanvaller begin van dit jaar over naar FC Chabab. KUbegovic kwam in het verleden ook uit voor Rijsburgse Boys, Quick Boys, AS Trencin, ADO Den Haag, FC Eindhoven, Southampton, Telstar en ARC. Vanaf de zomer komt hij dus uit voor IJsselmeervogels.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)