Home / Algemeen / KVA: Wij zijn er klaar voor! Zaterdag om 12:00 uur starten we!

KVA: Wij zijn er klaar voor! Zaterdag om 12:00 uur starten we!

Alles is in gereedheid gebracht voor de vierde editie van het Kampioenschap van Amsterdam. Zaterdag zullen zestien team strijden om de titel ‘beste van Amsterdam’. Naast de vele wedstrijden staan er ook seminars, een derde helft borrel en natuurlijk de Awardshow op het programma.

De wedstrijden starten om 12:00 uur. De finale staat gepland voor 17:15 uur. Maar er is meer dan voetbal. Voor de kinderden (tot 12 jaar gratis toegang) is er een compleet kiesdorp moet voetbalspelletjes. Voor de clubbestuurders en andere geïnteresseerden zijn er van half drie tot vier uur diverse seminars.

Als de poule wedstrijden zijn afgelopen (rond 16:00 uur) is er voor alle aanwezigen een ‘derde helft’ borrel. Just Ask biedt alle bezoekers drie vaten bier aan.

Om 19:00 uur start de Awardshow (de opvolger van het Gala van het Amsterdamsche Voetbal) waarin de kampioenen van het afgelopen jaar worden gehuldigd. Tussen de uitreikingen door tonen wij u prachtige video beelden van het afgelopen seizoen.

Het kampioenschap van Amsterdam en de Awardshow worden gehouden op het terrein van AFC. De toegang voor de hele dag bedraagt 5 euro. Klik hier voor het complete speelschema.

Send this to a friend