Home / Algemeen / Kyvon Leidsman tekent 2-jarig contract bij TOP Oss
Kyvon Leidsman

Kyvon Leidsman tekent 2-jarig contract bij TOP Oss

Kyvon Leidsman heeft een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss. De 22-jarige spits speelde sinds de zomer in Oss en tekent daar nu een contract.

Leidsman kwam vanuit de jeugd van AFC via SC Heerenveen terecht bij De Graafschap. De aanvaller tekende daar in 2018 een contract, maar een debuut bleef uit en daarom vertrok hij in januari 2019 vertrok hij naar Almere City. Leidsman kreeg de kans om zich te bewijzen, maar vlak na zijn komst in Almere sloeg het noodlot echter toe en scheurde hij zijn kruisband. Het leidde uiteindelijk tot zijn vertrek.

Deze zomer vond hij in TOP Oss dus zijn nieuwe club. TOP Oss-directeur Peter Bijvelds zei na de komst van Leidsman al: “Kyvon krijgt bij ons nadrukkelijk de kans om zich te presenteren. Hij heeft in de voorbereiding een uitstekende indruk gemaakt. Hij is als geen ander in staat om met zijn rug naar de goal te spelen en anderen, of zichzelf, in stelling te brengen om een actie te ontwikkelen.”

Dat de jongere Lynden Leidsman, die in de Onder-21 van Telstar speelt, zijn broer zal volgen, zoals eerder bij De Graafschap en Almere City FC is niet waarschijnlijk. “We zitten al in een ver stadium van de onderhandelingen over een langer verblijf bij Telstar”, aldus zaakwaarnemer Stefano van Delden. “Je weet echter in het voetbal nooit hoe het loopt en het is geen geheim dat de broers dromen om ooit samen in één team te spelen.”

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend