Laatste HAV Poule (600 euro) valt komend weekend gegarandeerd!

De laatste HAV Poule van het seizoen staat komend weekend op het programma! De jackpot staat op 600 euro en valt gegarandeerd. Met Nederbet hebben we afgesproken dat  we de jackpot hoe dan ook uitkeren. Als niemand alles goed heeft dan wordt de prijs verdeeld onder de deelnemers met vijf wedstrijden goed (en desnoods bij vier!).

Afgelopen weekend waren er geen winnaars, al waren er wel een aantal deelnemers erg dicht bij. Als de wedstrijden in de HAV Poule inclusief verlenging hadden meegeteld hadden we zelfs een winnaar gehad. In de regels staat echter duidelijk aangegeven dat de eindstand na negentig minuten bepalend is voor de HAV Poule.

Het positieve is dat iedereen nu nog kans heeft op de jackpot van 600 euro! Makkelijk zal het echter niet worden want er staan een hoop beslissende wedstrijden op het programma.

Zo is er de strijd tussen Spakenburg en AFC om de nationale titel. Speelt Ajax de return bij Noordwijk en krijgen we antwoord op de vraag of Swift gaat promoveren naar de hoofdklasse. Deltasport moet met twee goals verschil verslagen worden! Daarnaast natuurlijk de eerste wedstrijden uit de finale ronde van de nacompetitie. Voor alle wedstrijden geldt (indien van toepassing) dat de stand na negentig minuten bepalend is.

Doe je nog niet mee aan de HAV Poule? Dit is je laatste kans! Schrijf je gratis in op onze HAV Poule pagina en laat je voorspelling achter als reactie onder dit bericht.

Uw voorspelling dient weer uiterlijk voor zaterdag 13:00 uur bij ons bekend te zijn.

Deelnemen aan de HAV Poule is erg eenvoudig. Ga naar de HAV Poule pagina en schrijf je gratis in. Vervolgens laat je je voorspelling achter als reactie op dit bericht. Alle zes wedstrijden goed en je wint (of een deel bij meerdere winnaars) de jackpot. Sinds de start op 7 september hebben we al meer dan 1000 euro uitbetaald. Zonder een geldige username is je inschrijving niet geldig. Zorg er tevens voor dat je account geactiveerd is. Deelname is gratis!

Succes allemaal!

Schermafbeelding 2014-05-28 om 13.56.19

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)