Home / Algemeen / Laatste kans op HAV Poule in 2013, kans op 450 euro!

Laatste kans op HAV Poule in 2013, kans op 450 euro!

Zal het iemand nog verrassen dat de jackpot afgelopen weekend niet gevallen is? Bijna 150 deelnemers deden een poging om zes wedstrijden goed te voorspellen.  Dat is niet gelukt. Zelfs zonder dat er een gelijkspel te noteren viel ging de jackpot er niet uit. Komend weekend staat hij dus op 450 euro!

Siem Kannekens, de geblesseerde keeper van Swift (zondag) was er nog het dichtst bij. Hij voorspelde vijf wedstrijden goed. Alleen WVHEDW-Swift  had hij op een gelijkspel staan.  Ook scheidsrechter Robin Punt had er vijf goed, net als Gerben Bronsvoort. Dat WV won was voor veel deelnemers een verrassing. Voor de rest werden alle wedstrijden gewonnen door de uitspelende ploegen.

OFC-Trainer Imdat Ilguy voorspelde drie wedstrijden goed en staat daarmee in de grauwe middenmoot van de trainers.

HAV Poule nummer 15 is de laatste van 2013. Pas voor het weekend van 18/19 januari zullen we weer een nieuwe HAV Poule uitschrijven. Maar staat die dan op 500 euro of beginnen we weer op 100 euro? Dat is aan jullie!

Doe je nog niet mee? Griip dan nu je kans! Deelname aan de HAV Poule is gratis. Ga naar de speciale HAV Poule pagina, registreer je gratis, en laat je voorspelling achter op Facebook (in de groep of op de pagina) als reactie op dit bericht. Je kunt ook direct, en dat heeft onze voorkeur, onder dit bericht reageren! Vergeet niet je username te vermelden. Zonder je username is je voorspelling niet geldig en ding je dus niet mee naar de jackpot van 450 euro!

Heb je geen Facebook? Geen probleem. Stuur dan een mail met je username en voorspelling naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Alle spelregels vind je terug op onze HAV Poule pagina! Succes komend weekend! Het programma voor 14 en 15 december ziet er als volgt uit:

vooraf

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC