Late penalty zet Nootdorp naast WVHEDW: 1-1

WVHEDW heeft de laatste competitiewedstrijd in 2013 gelijkgespeeld tegen Nootdorp (1-1). Na de overwinning van vorige week op Swift wist de ploeg van Martin Steenvoorden ditmaal een punt over te houden aan de wedstrijd tegen Nootdorp. Met de winterstop in het vooruitzicht, staat WVHEDW met veertien punten op een elfde plaats.

WVHEDW speelde volgens de trainer vandaag haar slechtste wedstrijd van het seizoen. Steenvoorden: “Op basis van de wedstrijd was dit gelijkspel niet een terechte uitslag, Nootdorp was de betere ploeg vandaag. In mijn ogen was dit veruit de slechtste wedstrijd die wij tot nu toe gespeeld hebben.”

Desondanks was het toch WVHEDW dat vijf minuten voor het eind op voorsprong kwam. Uit een corner van Robbert Stuut scoorde Jesse Stroomberg de 0-1. “In de 93ste minuut krijgen zij dan een penalty, die in mijn ogen op een wel heel discutabele manier tot stand kwam. De scheidsrechter stond er erg ver vanaf en besloot alsnog voor een strafschop te fluiten. Later hoorde ik van de spelers dat het wel hands was, maar de manier waarop de penalty gegeven werd, is frustrerend.”

De bezoekers kregen na de 0-1 nog kansen op 0-2, maar die gingen er niet in. Steenvoorden: “Dit hoorde bij onze slechte wedstrijd, ook die kansen spelen we dan slecht uit. Ik moet wel zeggen dat op basis van het veldspel Nootdorp verdiende te winnen en dat wij hoopten dat we de drie ‘gestolen’ punten toch mee konden nemen. Alleen de manier waarop we alsnog gelijkspeelden, vond ik vervelend.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)