Home / slideshow / Late treffer brengt Ankaraspor in de derde klasse

Late treffer brengt Ankaraspor in de derde klasse

Ankaraspor is aankomend seizoen in de derde klasse terug te vinden. Dankzij de 3-2 overwinning op Westzaan wist het zondagmiddag promotie veilig te stellen.

De Amsterdammers maakten het zichzelf bepaald niet eenvoudig, want nog voor rust kwam de ploeg tweemaal op achterstand te staan. Doganay Göc trok de stand eerst nog gelijk, maar vervolgens maakte Westzaan opnieuw een treffer. In de tweede helft kreeg de ploeg van Serkan Yapici het echter voor elkaar om de achterstand volledig om te draaien. Göc maakte de laatste treffer en schoot zijn ploeg naar de derde klasse.

Aan het einde van de wedstrijd had Ankaraspor nog wel een gelukje, want in de blessuretijd miste Westzaan nog een penalty. “Alle credits naar onze keeper. Hij speelde namelijk een geweldige wedstrijd”, zo laat Yapici weten. “In de rebound kreeg hij het zelfs nogmaals voor elkaar om de bal te keren. Dat was een belangrijk moment voor ons.”

De oefenmeester vond zijn ploeg niet bepaald goed spelen. “Het was duidelijk dat er spanning op deze wedstrijd zat. In een regulier competitieduel hadden we met ruimere cijfers gewonnen, maar dat zat er vandaag niet in. Gelukkig hebben we een overwinning behaald.” Het betekent dat hij zich kan voorbereiden op het nieuwe seizoen. “We zijn op zoek naar versterkingen om het team in de breedte te verbeteren. Ik heb echter veel vertrouwen in de groep en hoop dat we het na de zomer goed gaan doen in de competitie.”

Tekst: Jordi Smit

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)