Leandro Resida FC Chabab

Leandro Resida van Chabab naar Telstar

Leandro Resida vertrekt zo goed als zeker van Chabab naar Telstar. Maandag is hij op gesprek geweest bij de club uit Velsen en dat was positief. Morgen zal waarschijnlijk de definitieve overgang een feit zijn. Chabab verliest hiermee een van zijn grootste talenten.

Chabab trainer Alami Ahannach is betrokken geweest bij de overgang van de aanvaller. Ahannach is zelf ook in dienst van Telstar en had voor dit seizoen de profclub al attent gemaakt op Resida. Toen was de overgang niet mogelijk omdat alle plekken bezet waren.

Ahannach:’Ik had inderdaad al eerder aangegeven bij Telstar dat Resida een speler is die ze moesten bekijken. Bij Telstar willen we alle plekken dubbel bezet hebben en voor het volgende seizoen kwam er een plek vrij en toen is Resida benaderd. Hij zal moeten gaan strijden om een basisplek en misschien fysiek nog wat sterker moeten worden. Dat hij talent heeft is duidelijk’.

Chabab heeft ook al een vervanger voor Resida gecontracteerd. Okan Ozcelik komt van Elinkwijk naar Amsterdam. De 20-jarige Ozcelik doorliep de jeugdopleiding van Utrecht, alvorens hij nar Elinkwijk ging. Opvallend feit is dat Ozcelik op 15-jarige leeftijd een levertransplantatie onderging.

Ahannach weet niet bijzonder veel van deze spits.
Ahannach:’Ik heb hem alleen gezien toen wij tegen Elinkwijk speelden. Ik denk dat het een versterking voor ons is.’

Het zal niet de laatste speler zijn die nog van club wisselt. Veel ploegen proberen in deze laatste week van overschrijving nog versterking te vinden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC