Home / Algemeen / Legmeervogels heeft bijna trainer
Stefan Teeken

Legmeervogels heeft bijna trainer

Zondag derde klasser  Legmeervogels zal dit weekend zo goed als zeker een nieuwe trainer presenteren. De club besloot onlangs het contract met trainer Stefan Teeken niet te verlengen. Volgens het bestuur is er geen goede samenwerking tussen spelers en trainer.

Voorzitter Hans Heere: “De tegenvallende prestaties, we staan nu negende, is de reden waarom we niet verder gaan met Stefan. De klik tussen de trainer en de spelers was er gewoon niet meer en dan moet je ook afscheid durven nemen. Het is pas de tweede keer dat we al na een jaar afscheid van een trainer nemen. Jaren geleden stapte Adri Tap zelf op en nu hebben wij de beslissing genomen.”

De zoektocht naar een opvolger voor Teeken is in volle gang. Heere: “We hebben nu eens anders gedaan. Normaal zetten we een advertentie maar nu hebben we zelf iemand benaderd. In plaats van stapels sollicitaties hebben we nu maar één gesprek gehad met een kandidaat. De komende dagen hopen we het af te ronden en dan kunnen we zondag de nieuwe trainer bekend maken.”

Wie de opvolger van Teeken wordt wilde Heere nog niet kwijt. “Het is wel iemand uit de regio.” De club hoopt wel dat Teeken het seizoen afmaakt en dat de spelers er 100%  voor zullen gaan om er nog wat moois van maken.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)