LET OP: Problemen met wedstrijdformulier verwacht

De KNVB heeft aangekondigd dat verenigingen en scheidsrechters komend weekend mogelijk hinder zullen ondervinden met het invullen van het digitale wedstrijdformulier. Dit komt door een storing bij Sportlink.  Dat betekent dat uitslagen tijdens het eerste speelweekend moeilijk verwerkt kunnen worden.

Het Amsterdamsche Voetbal heeft gelukkig haar eigen uitslagendienst maar gebruikt de diensten van de KNVB ter controle. Het kan dus zo zijn dat we komend weekend iets later zijn met de uitslagen of in eerste instantie niet volledig.

De KNVB laat weten dat als verenigingen daadwerkelijk hinder ondervinden ze de wedstrijdgegevens weer op de oude manier (dus geschreven) in te vullen en deze dan later alsnog digitaal in te vullen. Wedstrijden moeten altijd doorgaan en het niet werken van Sportlink mag geen reden zijn om de wedstrijd niet door te laten gaan. De continuïteit van de competitie heeft onze absolute prioriteit zegt de KNVB in een verklaring.

Het Amsterdamsche Voetbal stelt alle is het werk om zaterdag en zondag de uitslagen zo snel mogelijk online te plaatsen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)