Foto Rob Beense: Mostapha El Aamrani was het dichts bij een treffer voor De Dijk

Lindenbergh, Verschraagen en El Aamrani langer bij De Dijk

Hoofdklasser De Dijk heeft met maar liefst zes spelers overeenstemming bereikt voor komend seizoen. Nadat de club eerder overeenstemming bereikte met trainer Juan Fernandez Coto en Dennis Kaars haalde van Ajax begint de selectie nu vorm te krijgen.

De huidige hoofdklasser, die haar ambities om de stap naar de Topklasse te maken niet onder stoelen of banken steekt, heeft met vijf spelers van de huidige selectie overeenstemming bereikt voor het seizoen 2014/2015.

Foto Rob Beense: Olaf Lindenberg in actie tegen De Zouaven
Foto Rob Beense: Olaf Lindenberg (rechts)  in actie tegen De Zouaven

Verdedigers Robert Verschraagen, Giovanny Sabajo, Terry Bone  en aanvoerder Olaf Lindenbergh zullen nog minimaal een jaar aan de Schellingwouderdijk spelen. Ook  doelman Michel van Kampen blijft nog een jaar net zo als aanvaller Mostapha el Aamrani. De club heeft verder aangegeven ook graag verder te gaan met middenvelder Xavier Amanda, maar de in Eindhoven woonachtige speler twijfelt nog of hij komend seizoen nog aan voetballen toekomt. Werkzaamheden zouden er wel eens voor kunnen gaan zorgen dat hij helemaal stopt met voetballen.

Ook Robert Verschraagen speelt komend seizoen bij De Dijk
Ook Robert Verschraagen speelt komend seizoen bij De Dijk

Met de overige spelers uit de selectie is de club nog in gesprek. Eerder deze maand werd al bekend dat De Dijk zich heeft verstrekt met Dennis Kaars. Begin volgende week hoopt de club nog een nieuwe speler te verwelkomen.

Foto boven Rob Beense: Mostapha el Aamrani

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)