Home / Algemeen / LIVE! Wie zitten er vanavond in de kokers bij de beker loting?

LIVE! Wie zitten er vanavond in de kokers bij de beker loting?

Vanavond vind tussen acht en negen uur de loting plaatst voor de derde knock-out ronde van de KNVB beker van het district west 1. Nog 35 teams maken kan om de opvolger van IJsselmeervogels te worden. Het Amsterdamsche Voetbal zal de loting weer LIVE op haar site brengen.

De loting maakt onderdeel uit van de Nieuwjaarsreceptie van het district. De loting zal worden verricht door een aantal spelers en trainers uit het amateurvoetbal. Zo zullen ondermeer Martin de Groot, Marc Evers en David Vecht onderdeel uitmaken van de loting. Ook spelers die al voor een stunt hebben gezorgd zullen gaan loten. Zo zijn onder andere ook Pieter Bas den Hartingh (BOL) en Cees Duijn (Spirit’30) aanwezig.

De loting zal ongeveer rond 20:15 uur starten en maakt onderdeel uit van een talkshow met de eerder genoemde gasten. Het kan dus af en toe wel even duren voordat er weer een nieuwe wedstrijd verschijn. Het Amsterdamsche Voetbal zal een speciaal bericht aanmaken waar de loting LIVE te volgen zal zijn. Er zal trouwens worden doorgeloot tot en met de finale.

De volgende clubs maken nog kans om IJsselmeervogels als titelhouder op te volgen (de vet gedrukte clubs komen uit onze regio):

CLUB (afdeling) CLUB (afdeling)
Woudenberg (zat 2B) DOVO (zat HFD)
OFC (zon HFD) Sporting Martinus (zon 4F)
Focus’07 (zat 4D) Eemdijk (zat 1A)
Spirit’30 (zon 2A) ADO’20 (zon TOP)
VVZ’49 (zat 1A) Meervogels’31 (zon 3B)
De Valken/Hoogland Zaanlandia (zon 3B)
DSK (zon 4D) ZSGOWMS (zat)/West Frisia
ZSGOWMS (zon)/Texel’94 De Dijk (zon HFD)
Argon (zat 2B) AFC (zon TOP)
Voorland (zat 3A) IJsselmeervogels (zat TOP)
BOL (zat 2A) De Merino’s (zat 1A)
JSV Nieuwengein (zat 1A) Spakenburg (zat TOP)
SVL (zat 1A) Chabab (zon HFD)
VSV (zon 2A) VVA’71 (zat HFD)
Odin’59 (zat HFD) Kleine Sluis (zon)
GVVV (zat TOP) Vitesse’22 (zon 2A)