Logchies (Ajax): “Het is niet gemakkelijk om dit niveau te bereiken”

Door de 0-3 nederlaag tegen Barendrecht degradeerde Ajax zaterdag definitief uit de Topklasse. Hoewel degradatie al langer onomkeerbaar leek was de teleurstelling afgelopen zaterdag toch groot. “Ja natuurlijk, dat snapt iedereen. Maar we hebben nu twee weken om dit te verwerken en dan zullen we er tegen Sparta Nijkerk weer staan.”

Ondanks dat er voor Ajax weinig meer te halen valt wil Bart Logchies met zijn ploeg nog twee wedstrijden genieten. “We zullen deze potjes niet zomaar gaan winnen. Maar het is belangrijk om aan je sportieve plicht te voldoen.”

Terwijl Ajax volgend seizoen weer in de Hoofdklasse zal uitkomen begint Logchies aan een nieuw avontuur bij Topklasser AFC. “Ik heb hier vier fantastische jaren gehad en daar komt 9 mei een einde aan. Maar ik heb uiteraard ook heel veel zin om bij AFC aan de slag te gaan. Dat is een mooie nieuwe uitdaging. Of ik over een paar jaar tegenover mijn oude club sta in de Topklasse weet ik niet. Het is niet gemakkelijk om dat niveau te bereiken.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)