Home / Algemeen / Loting landelijke KNVB Beker op een rij

Loting landelijke KNVB Beker op een rij

De loting van de eerste twee kwalificatierondes heeft een paar mooie affiches voor de Amsterdamse deelnemers opgeleverd. In Zeist zaten vijf clubs uit onze regio in de koker. In de eerste kwalificatieronde zijn de thuis- en uitwedstrijden gelijk verdeeld (twee om twee), in de tweede ronde kwam daar nog een topper voor AFC bij.

De zwaarste loting was voor WV-HEDW. Al vroeg kwam de Amsterdamse tweedeklasser uit de koker, waarna Quick ’20 uit Oldenzaal (Derde Divisie) volgde. Swift komt een bekende tegen. De ploeg van Mark Evers wacht een uitwedstrijd tegen Jodan Boys, waartegen het al twee keer heeft geoefend en ook een tegenstander is in de Hoofdklasse volgend seizoen. De Dijk speelt op woensdagavond in en tegen Lisse (ook Derde Divisie) en OFC heeft een thuiswedstrijd tegen zaterdag Hoofdklasser Flevo Boys gekregen.

Eerste voorronde KNVB Beker

In de tweede kwalificatieronde wordt in ieder geval een kraker gespeeld. Tweede Divisionist AFC treft daarin op eigen veld competitiegenoot Kozakken Boys. Mocht WV-HEDW de volgende ronde halen, mag het opnieuw thuis spelen. Dan zou opnieuw een Derde Divisionist (JVC Cuijk) de tegenstander worden. Ook Swift krijgt dan in de tweede kwalificatieronde een thuiswedstrijd, tegen de winnaar van Avanti ’31-SVZW. Voor De Dijk en OFC staat bij winst in de eerste kwalificatieronde een uitwedstrijd tegen respectievelijk Dongen en ONS Sneek op het programma.

Tweede voorronde KNVB Beker

Kijk ook hier voor alle wedstrijden in de eerste en tweede kwalificatieronde van de KNVB Beker.

Foto’s KNVB

Send this to a friend