Maak kans op de autobiografie van Luis Suarez

PRIJSVRAAG Het is weer tijd om een mooi aansprekend boek weg te geven. Samen met uitgeverij Nieuw Amsterdam geven we drie exemplaren weg van het boek “Luis Suarez” de autobiografie. Kans maken op het boek van de veel besproken voetballer is eenvoudig. Het enige dat u hoef te doen is ons een mail te sturen. Onder alle inzender verloten we de beschikbare exemplaren.

Luis Suárez (1987) was zeven toen hij in de straten van Montevideo begon met voetballen. Zijn geslepenheid en manoeuvres als straatjongen – botija – sprongen al gauw in het oog van de scouts, zo sterk dat hij in de zomer van 2006 door FC Groningen naar Nederland werd gehaald. Al na één seizoen kwam hij onder contract bij Ajax, om vervolgens drie jaar later bij Liverpool uit te groeien tot een internationale superster. Botija groeide daar uit tot El Pistolero, de topschutter van The Reds. In het seizoen 2013-2014 scoorde hij maar liefst drie hattricks en werd hij door medespelers en coaches uit de Premier League verkozen tot beste speler. In Luis Suárez volgen we hem tot en met zijn verrichtingen met het Uruguyaanse nationale elftal op het WK in Brazilië.

SUAREZ
In Luis Suárez – De autobiografie vertelt hij openhartig over de hoogte- en dieptepunten in zijn leven en carrière. De doelpunten, de rode kaarten, zijn arme komaf, zijn rijkdom vergaard door zijn succes, het leven buiten de lijnen van het voetbalveld en zijn Nederlandse jaren in de Eredivisie.

Wilt u kans maken op een exemplaar mail dan uw gegevens (naam en adres) o.v.v. Suarez naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl. De winnaars krijgen automatische het boek thuisgestuurd namens Nieuw Amsterdam. Uw reactie moet binnen zijn voor dinsdag 25 november 2014.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)