Maak kans op ‘Een wandelende tijdbom’ van Lex Muller

Nu het voetbalseizoen weer begint, komt Het Amsterdamsche Voetbal ook weer regelmatig met prijsvragen. We trappen af met ‘Een wandelende tijdbom’ van Lex Muller, een vierdaagse thriller over Oranje en het WK van ’94. Samen met Uitgeverij Logikos geeft Het Amsterdamsche Voetbal vijf exemplaren weg.

Sportjournalist Maarten Peters van De Gelderlander is voor de verslaggeving van het WK afgereisd naar de VS. Hij staat op het punt samen met het Nederlands elftal vanuit Orlando naar Dallas te vliegen voor de kwartfinale tegen Brazilië als het noodlot toeslaat: Maarten wordt beschuldigd van een bomdreigement en opgepakt. Het vliegtuig wordt urenlang aan de grond gehouden. Oranje verliest de wedstrijd, wat tot veel ophef leidt in Nederland.

Wandelende Tijdbom

Geen moord, geen doodslag, maar een bomalarm tijdens het WK van 1994 en een Amerikaanse piloot die De Nijmeegse Vierdaagse loopt. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Journalist Lex Muller was erbij en dichter/schrijver Floris Habets fungeert als zijn sidekick.

Het Amsterdamsche Voetbal geeft samen met Uitgeverij Logikos vijf exemplaren weg van ‘Een wandelende tijdbom’. Het enige dat je hoeft te doen is een mail te sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl o.v.v. ‘Een wandelende tijdbom’. Vermeld wel even je naam en adres! De winnaars worden op onze site bekend gemaakt en krijgen het boek automatisch thuis gestuurd.

Foto boven: Larens Behoud

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)