Maak kans op ‘O, Louis’ van Hugo Borst! Wij geven er vijf weg!

Het zal u zeker niet ontgaan zijn dat er weer een spraakmakend boek over Louis van Gaal is verschenen. Journalist Hugo Borst heeft al vijfendertig jaar een haat-liefdeverhouding met de bondscoach. Het Amsterdamsche Voetbal verloot samen met VI Boeken vijf exemplaren  van ‘O, Louis’ weg.

Hoe komt het dat dat die oud-middenvelder van Sparta men sinds zijn zestiende zo bezig houdt? In ‘O, Louis’ waagt Borst zich aan een scherpe analyse van onze bondscoach. Wie is de ‘Totale Mens’ Van Gaal? Wie is die weerbarstige, begenadigde admiraal?

In “O, Louis’ reist Hugo Borst door het land, op zoek naar experts die he helpen deze eigenzinnige, autoritaire man te duiden. Daarnaast geeft de schrijver openheid over zijn vriendschappelijke relatie en over zijn onfortuinlijke breuk met de succesvolle trainer-coach.

Volgens VI Boeken krijg ja naar het lezen van dit boek nog meer zin in het WK en zijn de acties – en aanvaringen – van Louis van Gaal nog beter te voorspellen. En eindelijk te begrijpen.

Het Amsterdamsche Voetbal geeft samen met VI Boek vijf exemplaren weg. Het enige dat u hoeft te doen is een mail te sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl o.v.v. Louis. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden. U kunt reageren tot en met donderdag 13 maart. Een dag later maken wij de winnaars bekend.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)