Marco Bragonje verlengt toch zijn contract bij FC Aalsmeer (zondag)

Marco Bragonje blijft ondanks een eerder aangekondigd vertrek toch aan het roer staan bij zondag derdeklasser FC Aalsmeer. Nadat beide partijen om zich heen keken, werd besloten alsnog met elkaar verder te gaan.

In december wilde de club zijn contract al verlengen, maar Bragonje wilde pas in januari een besluit nemen. Daarop besloot de club verder te gaan kijken. Er werden meerdere gesprekken gevoerd met enkele kandidaten, zonder de juiste te vinden. Bragonje werd alsnog gepolst voor een langer verblijf en met succes.

En met succes. “Het bleek dat bij Marco inmiddels de twijfel weg was,” verklaart zondagvoorzitter Rob Springintveld tegenover Voetbal in Aalsmeer. “Hij wilde dolgraag doorgaan bij FC Aalsmeer. Toen waren we er binnen twee weken uit. We zijn er heel blij mee. In onze ogen heeft Marco iets speciaals. Hoe hij met de spelersgroep omgaat en zijn werkwijze, dat spreekt ons erg aan.”

Ook Bragonje is erg blij met zijn contractverlenging. “Dit is een heel fijne club, fijne mensen en een selectie om prettig mee samen te werken. Het was dus in december een moeilijke beslissing om het aanbod van FC Aalsmeer niet te accepteren. Maar ik vond het toen echt nog te vroeg. Afgelopen periode heb ik wel contact gehad met andere clubs, maar echt concreet is het niet geworden.”

De voormalig trainer van RODA’23 gaat daarmee voor zijn vierde seizoen in Aalsmeer. Momenteel speelt FC Aalsmeer in de degradatiepoule van de zondag derde klasse in West 2.

Tekst: Jesper Roele
Archieffoto: Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)