Martin Berrevoets verlengt contract bij TOG

Het bestuur van TOG en trainer Martin Berrevoets hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging. Berrevoets zal vanaf volgend seizoen nog minimaal één jaar hoofdtrainer zijn van de zondagselectie van de Amsterdamse club in de zondag vierde klasse F.

Berrevoets trad begin dit seizoen onder moeilijke omstandigheden aan bij de zondagselectie van de club. Na afloop van vorig seizoen besloten negen spelers uit het eerste elftal van TOG de club te verlaten, en daarnaast besloten drie spelers in een lager elftal te gaan voetballen. De ploeg staat hierdoor met slechts drie punten op de voor na laatste plaats op de ranglijst. Voor de club was de leegloop van de zondagselectie een behoorlijke aderlating en voor een vereniging als TOG was dit moeilijk op vangen.

Ondanks de zware omstandigheden is Berrevoets erin geslaagd om de sfeer en de trainingsopkomst goed te houden.“De klik met de huidige spelersgroep en de prettige sfeer binnen de vereniging hebben mij doen besluiten nog een jaar door te gaan bij TOG. Ook wil ik graag een bijdrage leveren aan het bouwen van een nieuwe selectie voor het komende seizoen. Het is nu van belang dat we binnen de club aan het beleid gaan werken om nieuwe spelers aan te trekken.”

Toch spreekt Berrevoets ook het vertrouwen uit in de huidige spelersgroep. “We hebben een mix van oude en jonge spelers, en de jonge jongens maken dit seizoen progressie.” De teleurstellende resultaten waren volgens Berrevoets te verwachten en zijn te wijten aan het gebrek aan volume van de spelersgroep. “We hebben maar drie punten behaald, maar we hebben zeven keer voor gestaan. We missen nog het volume en de slimheid om het uit te spelen maar we compenseren dit met hard werken en een goede sfeer”, aldus de oefenmeester. De doelstelling van Berrevoets is duidelijk: “Ik ga mijn stinkende best doen om in de vierde klasse te blijven. Iedereen heeft aangeven dat ze willen dat ik blijf en dat geeft me zelfvertrouwen.”

Ondanks de zorgwekkende plek op de ranglijst heeft het bestuur van de vereniging alle vertrouwen in de oefenmeester. “Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat het vakmanschap, het enthousiasme en de gedrevenheid van Martin Berrevoets zal leiden tot handhaving in de vierde klasse”, aldus een verklaring van het bestuur op de website van de club.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)