Home / Hoofdklasse B zaterdag / Martin de Groot ook aankomend seizoen trainer Swift

Martin de Groot ook aankomend seizoen trainer Swift

Ook in het seizoen 2020/’21 is Martin de Groot hoofdtrainer van Swift. De Groot was daarvoor bijna 4 jaar trainer van Fortuna Wormerveer, waar hij vorig jaar vlak voor het einde van de competitie werd ontslagen.

Vervolgens maakte hij de stap naar Swift, waar het seizoen tot nu toe goed verloopt. De ploeg greep maar net naast de eerste periodetitel en staat op dit moment vijfde op de ranglijst in de Hoofdklasse B Zaterdag.

“De samenwerking tussen Swift en mij gaat goed”, aldus De Groot. “Bij deze echte vereniging is de mens en de persoon achter het voetbal ook erg belangrijk en dat past goed bij mij. De eerste seizoenshelft is prima verlopen, waarbij we het aanvallende voetbal spelen dat bij ons hoort en past. Swift heeft de kwaliteit om dit seizoen lang mee te draaien met de top van de Hoofdklasse. Daar gaan we ook voor. Mooi voor de club is ook dat er veel eigen jeugd de kans krijgt om in de zaterdag 1 selectie een vaste waarde te worden. Kortom ik ben een blije trainer en een gelukkig mens”, aldus de trainer.

Archieffoto: José Mol 

Send this to a friend