Martin van Egmond maakt pikante overstap van Ouderkerk naar Diemen

Martin van Egmond wordt bij SV Diemen de opvolger van de vertrekkende Marc Stuut. De overgang van de oefenmeester is opmerkelijk omdat beide teams momenteel met elkaar in gevecht zijn om de prijzen in de zondag vierde klasse F.

Ik ben heel blij dat ik volgend seizoen bij Diemen aan de slag kan. Ze hebben een goed team en goede eigen jeugd”, aldus Van Egmond over zijn overstap. De trainer verlaat volgend seizoen Ouderkerk omdat naar eigen zeggen het gevoel ontbrak.

Van Egmond is momenteel werkzaam bij Ouderkerk dat net als Diemen uitkomt in de 4F. Beide teams zijn in een hevige strijd verwikkelt om het kampioenschap waardoor de overstap van Van Egmond opmerkelijk te noemen is. “Ik hoop dat beide teams dit jaar promoveren naar de derde klasse. Dat zou voor mij het aller mooiste zijn. Ik denk dat beide teams ook het materiaal hebben om volgend seizoen in de derde klasse te kunnen spelen”

Vlak voor het einde van de competitie treffen beide teams elkaar nog en dat zou wel eens een cruciale wedstrijd kunnen zijn in de strijd om het kampioenschap of de periodetitel. “Dat word een bijzondere wedstrijd. Maar op dit moment ben ik trainer van Ouderkerk en hoop ik natuurlijk dat wij die wedstrijd winnen. Maar als ik heel eerlijk ben hoop ik dat het voor die tijd al beslist is.”

Marc Stuut die bezig was aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer kon het trainerschap niet meer combineren met zijn baan en sociale leven waardoor hij na een seizoen zijn trainersjasje alweer aan de wilgen hangt. Ook Ouderkerk heeft inmiddels al een vervanger voor Van Egmond gevonden. Don Guezen maakt de overstap van HBOK naar Ouderkerk.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto SV Diemen: Martin van Egmond en Hans ter Horst

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)