Martinus speler Robert Migchelsen verslaat met hattrick TOG

Het duel in de vierde klasse D tussen TOG en Sporting Martinus eindigde in een 1-3 winst voor de Amstelveners. Martinus blijft daardoor in het spoor van koploper Arsenal. Robert Migchelsen scoorde alle Amstelveense treffers.

Robert Migchelsen was bij Martinus de grote man door drie keer de TOG goalie het nakijken te geven. Alle drie de goals vielen voor de rust, de score had voor de rust al hoger kunnen zijn maar de jonge ploeg van TOG met een sterk middenveld kon uiteindelijk een debacle voorkomen. De thuisclub kreeg zeker voor de rust ook wel mogelijkheden maar was men slordig als men in het zestien meter gebied kwam en kon de ploeg van Martinus coach Wim de Haart steeds orde op zaken stellen.

Robert Migchelsen scoorde drie keer tegen TOG en zorgde zo voor drie belangrijke punten
Robert Migchelsen scoorde drie keer tegen TOG en zorgde zo voor drie belangrijke punten

Na de 0-2 kwam TOG toch bij vlagen sterk terug en kon van de drie kansen er slechts een benutten, uit een corner werd er slecht weggewerkt door de Martinus defensie en was het Jesse van Schagen die met een omhaal de 1-2 maakte. Martinus coach de Haart: ”We moeten hiervoor al veel meer goals maken en als dan de aansluitingstreffer valt maak je het jezelf onnodig moeilijk”. Martinus maakte voor de rust nog wel de 1-3 en ging men rusten met deze stand.

Het tweede bedrijf was TOG even gretiger en kreeg best wel de mogelijkheden om dichterbij Martinus te komen maar achterin bij de gasten bleef men vrij simpel overeind. Er werd uiteindelijk niet meer gescoord en pakte de Amstelveners drie belangrijke punten en blijft men in het kielzog van koploper ASV Arsenal. TOG blijft in de onderste regione staan met veertien punten uit evenveel duels.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 4D

Verslag en foto’s Herman de Wit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!