Massale vechtpartij in nacompetitie

Het nacompetitie duel voor promotie in de topklasse tussen Alphense Boys en Haaglandia is na afloop (1-0 zege voor Haaglandia na verlenging) in een massale vechtpartij geëindigd. Zowel spelers als supporters bemoeiden zich er mee.

Radio omroep Alphen Stad FM deed op het moment dat de vechtpartij “LIVE’ radio verslag. Direct na het laatste fluitsignaal gingen spelers en supporters met elkaar op de vuist. Fans van Alphense Boys sloegen in op spelers en supporters van Haaglandia. Een speler van Haaglandia werd tegen zijn hoofd getrapt toen hij op de grond lag.

In alle commotie raakte een persoon gewond. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis. DE politie arriveerde niet veel later op het complex van Alphense Boys. Er werd met stoeltjes gegooid. Boegbeeld Kees Jansma (Alphense Boys) probeerde tevergeefs de boel te sussen.

De politie begeleidt de supporters van Haaglandia terug naar Rijswijk.

Haaglandia speelt aanstaande zondag op neutraal terrein tegen Julian’31 om een plaats in de topklasse. Alphense Boys is uitgeschakeld.

Het ‘live’ radio verslag van Alphen Stad FM is via http://www.alphenstadfm.nl/headlines-boven/59614-massale-knokpartij-na-afloop-alphense-boys-haaglandia te beluisteren.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)