Maurice Kuijper plakt er een tweede jaar aan vast bij Overbos

Maurice Kuijper en Overbos zijn overeengekomen de samenwerking te verlengen. Kuijper is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdag derdeklasser en heeft het ontzettend naar zijn zin in Hoofddorp.

“Zowel ik als Overbos zat er positief in. Gisteren is alles rondgekomen, maar in principe had het ook al in december klaar kunnen zijn”, zegt Kuijper. “Toen ik hier kwam, begonnen wij aan het bouwproject met zicht op de komende jaren. In het begin was het een beetje wennen aan elkaar, maar nu hebben we de stijgende lijn te pakken. Momenteel zijn we ook al naar volgend seizoen aan het kijken waar we versterkingen willen en sommige jeugdspelers doorschuiven.”

De oefenmeester, oud-trainer van AMVJ, RKAVIC en Koninklijke HFC, heeft net zijn eerste halfjaar als trainer in Hoofddorp erop zitten. “Het bevalt mij tot nu toe goed. Het is een gezellige club waar je prima je werk kan doen. Ik word goed gesteund door iedereen en dat maakt het voor mij een leuke club. Voor ons is het elke week een finale. Qua veldspel hebben wij dit seizoen grote stappen gezet met het team. Daarover ben ik zeer tevreden.”

Overbos staat momenteel op een derde plaats in de zaterdag derde klasse B. Boven verwachting, volgens Kuijper. “Dat komt mede door het harde werken van de groep. Momenteel zijn wij zeven wedstrijden ongeslagen en dat is iets waar de groep trots op mag zijn. Het ging niet altijd even soepel. We zijn gestart met een nieuwe groep en hebben te maken gehad met tegenslagen. Nu wij op deze positie staan willen we proberen mee te spelen voor een periodetitel. Als dat niet gehaald wordt, is het seizoen niet verloren. Het doel voor dit seizoen is nu om bij de eerste vijf te gaan eindigen en we gaan er alles aan doen om dat te behalen.”

Verslag Roy Baltus
Foto VegterImages

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)