Meteoor verplettert SDZ met 9-0

De Meteoor heeft SDZ een flink pak slaag gegeven. Thuis won de ploeg van Gerrie Breugem met maar liefst 9-0. Bij rust was het 3-0. In de tweede helft vielen er dus nog 6 goals. De Meteoor voert nu de ranglijst aan in de zondag vierde klasse E. SDZ moet even pas op de plaats maken met 3 punten uit 3 wedstrijden.

Trainer Gerrie Breugem van Meteoor omschrijft het alsvolgt.
Breugem:’Ik weet niet of je de perfecte wedstrijd kunt spelen, maar vandaag leek het er veel op. Na de 3-0 zette SDZ iets om en kwamen we zelf ook onder druk af en toe. In de tweede helft liepen we er overheen. ‘

De vraag is natuurlijk hoeveel Ferry Noordhuis er heeft gemaakt. Daar kunnen we kort over zijn. Noordhuis scoorde niet. Wel bereidde hij twee goals voor, daarna moest hij met een achillespeesblessure het veld verlaten. De doelpunten kwamen op naam van: Sergio Comvalius 3x, Maurice de Ridder 2x, Robbie Schuitemaker, Mike Huisman, Zebian Stoekebroek en Jarmo Hofman. Laatstgenoemde maakte de laatste treffer na een paar prachtige sleepacties bij de achterlijn.

Volgens Breugem is De Meteoor niet per definitie de titelkandidaat.
Breugem:’Nu gaat alles goed, maar wat gebeurt er als we een keer een tegenslag krijgen? En blijft de groep tevreden? Ik heb nu al spelers die een beetje beginnen te morren dat ze niet spelen. Daarnaast zitten er een aantal ploegen in onze competitie waar veel van wordt verwacht. New Amsterdam is onberekenbaar, Arsenal schijnt goed te zijn en van Ilpendam weet ik niets, maar die doen het ook goed. Over 5 wedstrijden zal er meer duidelijk zijn.’