Home / Algemeen / Michel van Kampen (De Dijk) vertrekt toch naar ADO’20

Michel van Kampen (De Dijk) vertrekt toch naar ADO’20

Michel van Kampen zal De Dijk toch gaan verlaten. Begin maart werd bekend dat doelman een mondelinge overeenkomst had met de zondag Hoofdklasser voor komend seizoen, maar toch tekende Van Kampen een overeenkomt met zijn oude club ADO’20.

Op de website van ADO’20 zegt Van Kampen: “ADO is een prachtige club waar ik altijd met veel plezier gespeeld heb. Nu we thuis een kleintje hebben wilde ik dichterbij spelen. Er waren meerdere clubs die interesse toonden, maar het was eigenlijk een logische keus om weer naar ADO te gaan. Ik woon op tien minuten fietsen van Sportpark De Vlotter, dus naast de club zelf is dat ook mooi meegenomen”.

Keepertrainer Dennis Nederlof vult aan. “Michel heeft de laatste jaren bij De Dijk gespeeld en weet hoe het is om op Hoofdklasse niveau te spelen. Hij is een zeer betrouwbare keeper met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het team. Hij coacht goed en is sterk in de lucht. Daarnaast is hij heel moeilijk te passeren. Hij is een welkome aanvulling op onze keepersgroep.”

Van Kampen kwam in 2012 naar De Dijk. Daarvoor speelde hij drie jaar voor Young Boys. In 2008 verliet hij ADO’20, waar hij dus nu na acht jaar weer terugkeert.

Foto website ADO’20

Send this to a friend