Michel Klijnzoon terug op het oude nest bij Fortius

Vierde klasser Fortius kan vanaf volgend seizoen Michel Klijnzoon weer welkom heten op sportpark Middenmeer. De trainer die dit seizoen nog bij AS’80 afmaakt is volgend seizoen weer terug bij zijn oude werkgever. Tot deze overeenkomst zijn Kleinzoon en het bestuur van Fortius vorige week woensdag gekomen.

Eerder dit seizoen werd al bekent gemaakt dat AS’80 en Klijnzoon niet gezamenlijk verder zouden gaan. In december vorig jaar werd er besloten om Klijnzoon geen vast contract te geven na een meerdere jaarcontracten.

Dat Klijnzoon weer terug gaat naar Fortius is geen grote verassing. Klijnzoon: “Ik ben van 2008 tot en met 2011 al hoofdtrainer van Fortius geweest. Het is een mooie en warme vereniging waar ik het altijd gezellig heb. Ook tref ik bij Fortius een groot aantal spelers waarmee ik al een gewerkt heb en ik zie natuurlijk mijn maatje Abdul Abbidallah weer.”

Dat Klijnzoon is nog aardig bekent bij is de club uit de vierde klasse is wel te zien. Het bestuur had al laten weten dat ze hem graag terug zouden willen zien. Dit was ook te zien bij de spelersgroep die de terugkomst van Klijnzoon wel ziet zitten. Klijnzoon: “Dat de spelersgroep ook erg positief reageerde, over een eventuele overstap, heeft voor mij wel de doorslag gegeven.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)