Middelbeek gaat voor vijfde jaar bij JOS: “ Dit is een geweldige club”

Sander Middelbeek is ook komend seizoen trainer van zondag hoofdklasser JOS Watergraafsmeer. De club en de oefenmeester kwamen een nieuwe eenjarig contract overeen. Middelbeek begint na de zomer aan zijn vijfde seizoen.

Middelbeek is momenteel bezig aan zijn tiende seizoen bij de club. Eerst was hij drie jaar actief als speler en daarna drie jaar als assistent trainer. Sinds de zomer van 2010 staat hij op eigen benen. Middelbeek: “ Natuurlijk heb ik getwijfeld of het goed zou zijn om er nog ene vijfde jaar aan vast te knopen. Vier jaar is lang als hoofdtrainer en daar komt nog bij dat ik hier al tien jaar rond loop. Maar als ik hier weg ga dan moet het wel iets zijn dat beter en leuker is. Rond Kerst heb ik er over nagedacht en toen kwam ik tot de conclusie dat ik het gewoon heel erg naar mijn zin heb bij JOS.”

Middelbeek

Middelbeek roemt vooral de partijen waar hij als trainer mee te maken heeft. Zo krijgen voorzitter Joop Vlug, technisch manager Ron Voorn en zijn technische staf alle lof toegezwaaid. Middelbeek: “Ik heb heel veel waardering van hun gekregen. De houding van de club naar mij toe is echt geweldig.”

SAnder Middelbeek

In het circuit was er wel wat belangstelling voor Middelbeek. :Via via is er wel geïnformeerd naar wat ik zou gaan doen. Alleen Hollandia heeft me zelf benaderd, maar ik heb alles afgehouden omdat ik eerst met JOS om de tafel wilde en dat ik de intentie had om daar te blijven. We zijn gewoon lekker bezig nu in de hoofdklasse. Dat we die stap gemaakt hebben (de promotie, red.) is wel nodig geweest. Dat zorgt voor voldoende vernieuwing. We zijn ons er ook allemaal van bewust dat we in de hoofdklasse moeten spelen en het is natuurlijk een prachtige competitie met alle derby’s. Acteren in de hoofdklasse in dan ook onze doelstelling. Niet alleen bij mij, maar ook bij de spelers. De vonken spatten er nog vanaf”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)