Middelbeek (JOS): “Dat De Dijk wint is zeker geen ABC-tje”

JOS/Watergraafsmeer gaat cruciale weken tegemoet. De ploeg van Sander Middelbeek zit in een mindere fase en heeft ook nog een zwaar programma voor de boeg. De Dijk – JOS Watergraafsmeer is uiteraard onze wedstrijd van de week. De samenvatting is maandag te zien!

Dat programma begint aanstaande zondag met de uitwedstrijd tegen De Dijk. Ondanks de hoge klassering van De Dijk acht Middelbeek zijn ploeg vooraf zeker niet kansloos. “We hebben de afgelopen jaren mooie gevechten uitgevochten en ik denk dat als je naar de mogelijkheden van De Dijk kijkt dat het ook zeker niet raar is dat zij favoriet zijn en de afgelopen jaren de meeste ontmoetingen hebben weten te winnen. Maar dat zij winnen is zeker geen abc-tje. In de thuiswedstrijd hadden we het het eerste uur heel zwaar maar waren we het laatste half uur beter en had De Dijk nog geluk dat het geen 2-2 werd.”

Na De Dijk krijgt JOS bezoek van Westlandia en moet het naar OFC in Oostzaan. Met nog zeven wedstrijden voor de boeg hebben Middelbeek en zijn mannen nog een aantal punten nodig om zich veilig te spelen en ook volgend seizoen weer uit te mogen komen in de Hoofdklasse. “De situatie is op dit moment zeker niet zorgeloos. Ik had gehoopt dat we de afgelopen twee wedstrijden wat punten konden pakken maar dat is helaas niet gebeurd. Maar we moeten niet in paniek rakken. Het zal een pittige klus worden maar ik heb er alle vertrouwen in. We hebben op papier een lastig programma maar wedstrijden worden op het veld beslist en niet op papier. We hebben een selectie die in de Hoofdklasse thuis hoort alleen nu moeten we het nog laten zien. Vorig seizoen hebben we het ook geflikt.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!