Mike Derlagen (Quick Boys) eerste aanwinst OFC

Hoofdklasser OFC uit Oostzaan heeft haar eerste nieuwe speler voor komend seizoen binnen. De 29-jarige Mike Derlagen komt over van Quick Boys uit Katwijk waar hij momenteel bezig is aan zijn derde seizoen. Het wordt de negende club van Derlagen die in het verleden ook uit kwam voor AFC.

Derlagen: “Onder  Jan Zoutman heb ik helaas weinig minuten kunnen maken. Als je niet speelt gaat de afstand ook een rol spelen en dat begint me wel een beetje op te breken. Ik kijk er naar uit om volgend jaar voor OFC the spelen. Een ambitieuze club uit mijn dorp op slechts twee minuten fietsen van mijn huis.”

Foto Hans van Duijn: Mike Derlagen in actie namens Quick Boys
Foto Hans van Duijn: Mike Derlagen in actie namens Quick Boys

Derlagen begon met voetballen bij OSV om vervolgens via Hellas Sport  bij AZ terecht te komen. Via Zwolle en Haarlem streek hij neer bij Young Boys.  In 2011 maakte de linksback de overstap naar AFC om twee jaar later de overstap te maken naar Quick Boys. Na drie seizoenen in Katwijk begint hij na de zomer aan zijn negende club.

Derlagen: “OFC ken ik door en door en daarnaast heb ik met een aantal jongens al eerder samen gespeeld, met Willem Scheerens bij AFC, met Mike Brantjes bij Quick Boys en met Romano de Jonge bij Young Boys. Het is grappig dat ik er nu eindelijk ga spelen terwijl ik om de hoek woon. We hebben nooit eerder contact gehad, dat is eigenlijk wel opmerkelijk. Het is wel leuk dat ik nu ook op de velden ga spelen waar ik werk. Samen met mijn broer heb ik ‘SAMEN FIT’, een bedrijf dat bootcamps organiseert. Dat doen we in de wintermaanden op de velden van OFC.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)