Home / Algemeen / Miljoenste paginaweergave HAV

Miljoenste paginaweergave HAV

Het Amsterdamsche Voetbal heeft deze week een mijlpaal bereikt. Voor de miljoenste keer werd er een pagina op onze website bekeken. Aangezien de site pas sinds januari dit jaar in de lucht is zijn wij zeer blij met dit aantal. De overige cijfers zien er als volgt uit: Het aantal bezoekers tot nu toe is 330.000, waarvan 90.000 unieke bezoekers. Iedere bezoeker bekijkt gemiddeld drie pagina’s per bezoek.

Buiten deze mooie cijfers zijn we ook ontzettend blij met de reacties die we uit het amateurvoetbal ontvangen. Iedereen is blij dat er weer wat te lezen valt over hun cluppie, hun collega’s en spelers. Het Amsterdamsche Voetbal had dit echter nooit alleen kunnen doen. We bedanken alle fotografen, verslaggevers en clubwatchers, die geheel vrijwillig hun zeer belangrijke bijdrage leveren. We hopen dat we ook dit jaar weer veel mooie foto’s en artikelen aangeleverd krijgen. Mocht u vinden dat uw club te weinig belicht wordt, dan kunt u ook een clubwatcher aanstellen. Op die manier kunnen wij steeds completer worden.

Mocht u onze website willen ondersteunen, dan nodigen wij u van harte uit om Vriend van Het Amsterdamsche Voetbal te worden. Kijk hiervoor boven in het keuzemenu.

Ondersteund door de cijfers zijn wij vol energie om aan het nieuwe seizoen te beginnen. We wensen alle clubs, medewerkers, spelers en begeleiders een mooi, Amsterdams voetbalseizoen toe!