Misschien wel laatste kans in HAV Poule: 550 euro te winnen!

Misschien is dit wel de laatste HAV Poule van dit seizoen. Afgelopen weekend in de jackpot weer niet gevallen en dus doen we er dankzij Nederbet weer vijftig euro bij. De jackpot bedraagt nu 550 euro. Het zou zo maar eens de laatste van dit seizoen kunnen zijn!

Mocht de jackpot (dus alle zes de wedstrijden goed!) dit weekend vallen dan is dit tevens de laatste van het seizoen! Als hij niet valt dan zullen we volgende week nog een keer een HAV Poule houden. Dan zal de jackpot hoe dan ook worden uitgekeerd. Als er niemand zes goed heeft wordt de inhoud (dan dus 600 euro) verdeeld over alle spelers met vijf goed voorspelde wedstrijden. Is er dan nog geen winnaar dan gaan we hem verdelen onder spelers met vier goed voorspelde wedstrijden. Doe je nog niet mee? Schrijf je dan snel hier in!

Afgelopen weekend waren er twee deelnemers met vijf goed voorspeld wedstrijden. Mathijs van Asselt en Adri Storm hadden alleen de wedstrijd SHO-Swift  (een gelijkspel) niet juist voorspelt.  Toch was dit een knappe prestatie, en dus een vermelding waard, omdat er maar liefst drie wedstrijden in een gelijkspel eindigde.

Komend weekend staan de return  wedstrijden uit de eerste ronde op het programma en natuurlijk de kraker voor promotie naar de Topklasse tussen Quick Boys en Ajax. De Amsterdammers hebben voldoende aan een gelijkspel om de volgende ronde te bereiken.

Alle andere wedstrijden zijn afgelopen weekend ook al gespeeld.  WVHEDW verloor vorige eek met 1-0 van TAVV en moet dus winnen, anders volgt degradatie. AMVJ verdedigt tegen JSV Nieuwegein een 1-0 voorsprong. Dat zelfde geldt voor Hoofddorp tegen Uitgeest.  De laatste twee wedstrijden uit onze 31ste HAV Poule eindigden vorige week in een gelijkspel. Makkelijk is het deze week dus niet!

Uw voorspelling dient weer uiterlijk voor zaterdag 13:00 uur bij ons bekend te zijn.

Deelnemen aan de HAV Poule is erg eenvoudig. Ga naar de HAV Poule pagina en schrijf je gratis in. Vervolgens laat je je voorspelling achter als reactie op dit bericht. Alle zes wedstrijden goed en je wint (of een deel bij meerdere winnaars) de jackpot. Sinds de start op 7 september hebben we al meer dan 1000 euro uitbetaald. Zonder een geldige username is je inschrijving niet geldig. Zorg er tevens voor dat je account geactiveerd is. Deelname is gratis!

Succes allemaal!

Vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)