Mooie zege Chabab

De enige Amsterdamse hoofdklasser FC Chabab heeft zich zelf een goede dienst bewezen door op eigen terrein de nummer twee van de ranglijst Leonidas met 2-1 te verslaan.  De ploeg van Alami Ahannach kon de na twee nederlagen op rij de punten goed gebruiken.

Daarmee maakt Chabab direct een goede stap in de derde periode. Na een moeizame eerste helft waarin Leonidad het betere veldspel had kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong door Zimmerman. Na de rust kwamen de mannen van Ahannach sterk uit de kleedkamer. De ploeg speelde als collectief en knokte voor iedere meter. Wel werd veelvuldig, door beide partijen, de lange bal gehanteerd. Chabab won steeds vaker de tweede bal en dar resulteerde dan ook in de verdiende gelijkmaker op.  Yassine Ben Moussa won ook zo’n tweede bal en werd vervolgens nara de grond gewerkt. De daaropvolgende vrije trap werd door specialist Jamal Dibi prachtig binnen geschoten.

De ploeg won daarmee aan vertrouwen en voelde dat er meer te halen viel. Ook  de supporters gingen weer massaal achter de ploeg staan. Het leverde uiteindelijk het gewenste resultaat op . Billy Kaabah zag de bal ineens vanuit een kluts voor zijn voeten komen. Hij bedacht zich geen moment en zorgde er voor dat Chabab met 2-1 wist te winnen en drie belangrijke punten aan haar totaal toevoegde.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)