Mouktadibilah (TOS-Actief) heeft vertrouwen in het pakken van de periodetitel

Het zaterdagelftal van TOS-Actief doet volop mee in de strijd om de tweede periode. Het team dat onder leiding staat van Abdelhak Mouktadibilah staat momenteel tweede in de strijd om de periodetitel op slechts twee punten achter Arsenal.

Dit weekend speelt TOS-Actief de lastige uitwedstrijd tegen Fortius, dat een plek hoger op de ranglijst staat, maar waar deze periode de topvorm ontbreekt. “We spelen dit weekend een lastige wedstrijd tegen Fortius maar het is belangrijk dat we de komende drie wedstrijden blijven winnen. Het kan nu nog alle kanten op”, aldus Mouktadibilah.

Arsenal lijkt dit seizoen heer en meester in de zaterdag vierde klasse D. De ploeg van Iwan Zandwijken speelde slechts twee keer gelijk waaronder tegen TOS-Actief. Mouktadibilah: “Arsenal is een goede ploeg en wint bijna alles. Maar tegen ons hebben ze gelijk gespeeld en hadden ze ook kunnen verliezen”

Ook aanvoerder Ronald Moerbeek heeft vertrouwen in het behalen van de periodetitel: “We hebben deze periode nog niet verloren. Bovendien heeft Arsenal de eerste periode al gewonnen en worden ze waarschijnlijk kampioen waardoor we aan een tweede plek waarschijnlijk ook genoeg  hebben.”

Het zal voor TOS-Actief geen gemakkelijke opgave worden om de tweede periodetitel te pakken, maar Mouktadibilah heeft er alle vertrouwen in: “Iedereen hier gelooft er in. We werken allemaal keihard om iedere weekend een goed resultaat neer te zetten en we zullen gewoon onze wedstrijden moeten blijven winnen. We hebben een sterke ploeg en de achterstand met Arsenal is slechts twee punten.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: TOS Actief

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)