Home / Algemeen / Nacompetitie derde/vierde klasse zaterdag weer uitgesteld

Nacompetitie derde/vierde klasse zaterdag weer uitgesteld

De nacompetitie van de ploegen uit de vierde klasse B is wederom uitgesteld door de KNVB. Dit alles heeft te maken met een beroepzaak die AC Amsterdam heeft aangespannen tegen de KNVB in verband met de 21 punten in mindering die de club heeft gehad. De verwachting is dat er volgende week donderdag pas een uitspraak zal zijn in deze zaak.

In het laatste overzicht van de KNVB West 1 zijn de nacompetitie wedstrijden van de periodekampioenen namelijk verschoven van zaterdag 27 mei naar dinsdag 30 mei. AC Amsterdam, dat op de laatste dag van de competitie kampioen werd, werd beschuldigd van het opstellen van niet speelgerechtigde spelers. De KNVB onderzocht de zaak en bevestigde het vermoeden van een aantal andere clubs. Zo lang het onderzoek loopt kan de nacompetitie dus nog niet definitief worden vastgesteld.

Als AC Amsterdam in staat van beschuldiging wordt gesteld dan zal de titel naar Buiksloot gaan. De nacompetitie plekken zullen dan worden ingenomen door TOB (hoogste PK), Hercules Zaandam (Middelste PK) en De Meteoor (Laagste PK).

Mocht AC Amsterdam de beroepzaak winnen dan zal de nacompetitie gespeeld worden door Buiksloot (Hoogste PK), TOB (Middelste PK) en De Meteoor (laagste PK).

Derde klasse A / Vierde klasse A & B

Acht ploegen voor twee plaatsen. Winnaars duel E en F plaatsen zich voor derde klasse

DatumThuisUitUitslag
n.n.b. (A)Laagste PK 4BZSGOWMS
20/05 (B)Kleine SluisDZS1-5
n.n.b. (C)DinduaHoogste PK 4B
n.n.b. (D)Middelste PK 4BWieringermeer

 

DatumThuisUitUitslag
n.n.b. (A)ZSGOWMSLaagste PK 4B
27/05 (B)DZSKleine Sluis
n.n.b. (C)Hoogste PK 4BDindua
n.n.b. (D)WieringermeerMiddelste PK 4B

 

DatumThuisUitUitslag
06/06 (E)Winnaar CWinnaar A
06/06 (F)Winnaar DWinnaar B

 

DatumThuisUitUitslag
10/06 (E)Winnaar AWinnaar C
10/06 (F)Winnaar BWinnaar D
Send this to a friend