Nautilus en trainer Hama Jamal per direct uit elkaar

Zondag vijfdeklasser Nautilus uit Amstelveen heeft afgelopen week afscheid genomen van trainer Hama Jamal. De oefenmeester was bezig aan zijn tweede seizoen. In een interne mail spreekt het bestuur uit dat beide partijen na goed overleg uit elkaar zijn gegaan.

Voorzitter Alex van Noord: “Vorige week dinsdag (12 oktober) hebben we na goed overleg besloten niet meer met elkaar verder te gaan. Het initiatief van het gesprek kwam van beide kanten. Het kwam gewoon tot een einde. Over de inhoud van het gesprek wil ik verder niets kwijt.”

Foto Hans van Beek | Op het kampioenschap van Amstelveen verloor Nautilus ook van Amstelveen Heemraad
Foto Hans van Beek | Nautilus (rode shirts) in actie tijdens het kampioenschap van Amstelveen tegen Amstelveen Heemraad

Van Noord: “Met Hama hebben we ook afgesproken dat we niets naar buiten zouden brengen. Daar houd ik me dus ook aan. Dat vind ik wel zo netjes als je dat afgesproken hebt.”

Afgelopen donderdag stond oud-trainer Marcel Cuiper voor de groep. Van Noord: “Marcel is een echte clubman en met hem hebben we grote successen gekend (promotie van de zesde- naar de vierde klasse, red.). Hij heeft momenteel geen club en helpt ons tijdelijk uit de brand. Hij wordt in ieder geval niet de nieuwe trainer. We hebben vijf weken de tijd gekregen van de KNVB om een nieuwe trainer te vinden. Eind november hoop ik dus meer te kunnen melden.”

Zonder Jamal won Nautilus afgelopen zondag met 3-1 van Badhoevedorp. Voorzitter Van Noord speelde zelf mee als linksback. Roy Collee (2x) en Lars Postmus maakten de doelpunten voor de Amstelveners. Badhoevedorp speelde echter wel na een kwartier al met tien man. Het waren de eerste punten voor de ploeg uit Amstelveen.

Klik hier voor de stand en het programma van de vijfde klasse C.

Foto Koos van der Leest | Hama Jamal

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!